Érdeklődőink, ügyfeleink nagy része felteszi számunkra a kérdést:

Miért a Medicoprojecttől és miért Zimmer MedizinSysteme gyártmányt vásároljak?

Alábbi cikkünkben szeretnénk bemutatni Önöknek a procedúrát mely során a termék a gyártótól, rajtunk keresztül eljut az Ön rendelőjébe. Sok mindenen múlik az, hogy egy termék milyen áron és milyen feltételekkel kerül az Ön  tulajdonába. Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy minőségi terméket vásárolni több szempontból is áldásos döntés, és ezt leginkább úgy tudjuk bizonyítani ha a magunk tapasztalatait adjuk át.

Technológia, tapasztalat és szaktudás, már több, mint 50 éve

A Zimmer MedizinSysteme már több, mint 50 éve Európa szerte piacvezető fizikoterápiás eszközgyártó vállalat. Mára már az egész világon jelen vannak számos forgalmazó és viszonteladó segítségével. A Zimmer gépek legfőbb pozitív tulajdonságai, hogy tartósak, megbízhatóak, hatásosak, esztétikusak. Az árak nem elrugaszkodottak, mert prémium terméket kapunk pénzünkért, mindezt középkategóriás és nem luxus árakon. A Medicoporject több, mint 25 éve a Zimmer MedizinSysteme kizárólagos képviselete Magyarországon. A készülékek tartósságát mutatja, hogy több, mint 20 éve üzembehelyezett gépekhez esetenként még mindig kapunk megrendelést fogyóanyagokra és tartozékokra, illetve ha már végképp elfárad egy öreg készülék, a felhasználó célirányosan úgy keres meg minket, hogy ugyanolyan vagy hasonló gépet szeretne venni.

Szakszerű szállítás, installáció és betanítás

A készülékek Németországból a legnívósabb szállítmányozási cégekkel történik, ezért az ajánlatban szereplő szállítási időt minden esetben garantálni tudjuk. Magyarországi raktárkészletünk jelentős, így számos készüléket azonnal tudunk szállítani. enPuls2 lökéshullám-terápiás készülék szinte mindig van raktáron.
A megrendelt készülékeket nem postán vagy futárral adjuk fel, hanem a legnagyobb gondosság mellett autóval szállítjuk Önhöz, gyári csomagolásban, biztonságosan. A helyszínen mi magunk helyezzük üzembe a gépet. Megmutatjuk, hogy kell rendeltetésszerűen elvégezni az installációt, részletesen megmutatjuk hogy működnek a tartozékok, és a szoftver. Kitérünk a menürendszer használatára, a programokra, a terápiás enciklopédiára, valamint a paraméterbeállításokra. Egyéb kérdésekre is szívesen válaszolunk.

Magyar szerviz, magyar dokumentumok és magyar szoftver

A készülékhez tartozó összes anyagot magyar nyelven bocsátjuk rendelkezésére. Az ár magában foglalja a részletes, színes, nyomtatott használati utasítást és a terápiás tanácsokat. A készülék szoftvere teljes mértékben magyar nyelvű. Nyomdakész szóróanyagot és plakátot is tudunk adni, szintén magyar nyelven, melyek a páciensei és rendelője számára lehetnek előnyösek.

Korszerű technológiák, egyszerűen cserélhető kopó alkatrészek és fogyóanyagok

A Zimmer MedizinSysteme élen jár a legmodernebb technikák, a legkézenfekvőbb megoldások fejlesztésében. Magáénak tudhatja a legmodernebb és legerősebb indukciós rendszert, az emFieldPro 3 Teslás pulzáló mágnesterápiát, élen jár a krioterápiás lehetőségek környezetbarát, nitrogénmentes kiviteleinek kialakításában (Cryo6), feltalálta a szabadalmaztatott SonoSwing eljárásnak köszönhető 0,8/2,4 MHz-es multifrekvenciás ultrahang fejeket. Az enPuls lökéshullám készülékek a hullámok generálását elektromágneses kezelőfejjel végzik, mely egy modern és hatásos eljárás. Az általunk forgalmazott enPuls lökéshullám-készülékek mindegyike ezen az elven dolgozik, ügyfeleink nagy megelégedettségére.

Az összes Zimmer MedizinSysteme gyártmányú készülék úgy lett megalkotva, hogy az alapkészülékhez csatlakoztatható kábelek, tartozékok, fogyóanyagok és alkatrészek a felhasználó által egyszerűen cserélhetők. Ennek kiváltképp a lökéshullám-terápiában van szerepe, az enPuls készülékek minden tekintetben a felhasználót szolgálják. Egy lökéshullám eszköz vásárlása során gondolja át mennyi bosszúságtól kímélheti meg magát, ha a kopóalkatrészeket egyszerűen, másodpercek alatt segítség nélkül cserélni tudja. A lökéshullám gépek kezelőfejei jellemzően 2 millió lökésszámra vannak hitelesítve. Egyes készülékeknél a kezelőfejet csak szervízben javítják/cserélik, vagy maga a szervizes kolléga az aki házhoz jön a cserét elvégezni. Vannak olyan készülékek is, melyek adott lökésszám után egyszerűen leállnak, és míg nem történik meg a kezelőfej cseréje egyszerűen nem működnek. Az enPuls2-vel ezeket a problémákat egytől egyig elkerülheti. Az enPuls:
- beépített lökésszámlálóval rendelkezik: monitorozhatja mikor aktuális a kezelőfej cseréje
- figyelmeztető üzenetet küld, ha közeledünk a cseréhez
- nem tilt le a 2 millió lökésszám elérésénél, tovább használhatjuk, sőt!
- a kezelőfej csak akkor cserélendő, ha már nem képes a normál teljesítményt leadni, ez van, hogy akár 3 millió lökésszámnál következik be
- a komplett fejet cseréljük, így az újat csak a régi helyére kell csatlakoztatni, nincs javítandó alkatrésze
Az applikátorok (a kezelőfej végén található különböző méretű alkatrészek) is szabad kézzel, egyszerűen, segédeszköz nélkül cserélhetőek.

Folyamatos segítségnyújtás referenciapartnerek és a gyártó bevonásával

A készülék üzembe helyezése után bármikor szívesen segítünk telefonon, de akár többször is elmagyarázzuk a működtetést tatai irodánkban. Ha Ön például alkalmazottakkal, új személyzettel dolgozik vállaljuk az Ő betanításukat is. Szakmai kérdésekben a gyártó is, valamint számos partnerünk is szívesen segít.


Válassza Ön is a legjobbat!
Válassza a Zimmer MedizinSysteme-t és a Medicoproject Kft-t!

Megosztás: