Doctor Tecar


ISMERTETŐ

A Doctor Tecar egy magasfrekvenciás elektroterápiás készülék, mely a mélyen fekvő szövetek melegítésére alkalmas. Egyetlen gomb megnyomásával kiválaszthatja és elindíthatja a kívánt programot, így a berendezés használata energia és időtakarékos. Indikációs lista segíti a felhasználót a megfelelő program kiválasztásában, és ezeket a programokat professzionális tanácsokkal és megfelelő paraméterbeállításokkal együtt közli a rendszer. A készülék modern, innovatív, kifejezetten felhasználóbarát, kialakítását és tudását tekintve rendkívül ár-érték arányos. Rendelkezik a megfelelő engedélyekkel és minősítésekkel.
Közvetlen a kezelés alatt és után jelentkező pozitív hatások a páciensek számára már az első alkalommal rendkívül meggyőzőek. A terápia nem okoz fájdalmat, ezért az okozott kellemetlenségek hiánya miatt a betegek kifejezetten kedvelik ezt a módszert. Az eszköz egyedülálló lehetőséget nyújt az aktív terápiás hatások és egy jóleső masszázs kombinálásához. A mélyen fekvő területeket érintő hőterápia egy manuális terápiával kiegészítve kivételes kezelési eredményeket idéz elő. A komplett rendszer használatával ideális gyógyító hatásokat érhetünk el a sportorvoslásban is. A készülék hordozható, használata egyszerű, a felhasználó kényelmét maximálisan kiszolgálja.

Bővebben a nagyfrekvenciás lehetőségekről IDE kattintva olvashat.

Alkalmazás:  A Doctor Tecar egy hőterápiás rendszer, mely mélyen fekvő szövetek magasfrekvenciás elektroterápiás kezelését  teszi lehetővé.

Teljesítmény output: 120 W

Teljesítmény input: 160 V

Kijelző: Színes, 5,7" TFT éríntőkijelző

A készülék műszaki adatai:
Méret: 320 x 245 x 130 mm
Súly: 1,8 kg
Védelmi osztály: II
Alkalmazási osztály: B

  Modellek Standard AVX
 
  Módok   Manuális
  Időzített
  Programozás
 
  Speciális módok   Időzítő
  Állítható pulzálás
  Joule
 
  További lehetőségek   Automatikus működtetés
  Automatikus pulzálás
  Szállítókoffer

Garancia: 18 hónap


Itt kérheti ajánlatunkat!

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!