Lézerterápia

Természetes gyógyítás a fény erejével - a lézerterápiáról röviden

Lézerterápia során egy nagyon magas energiájú fénysugár hatol célzottan a szövetek mélyére, ahol gyógyulási folyamatokat segít elő. A lézersugár a fény erősítésével és stimulálásával jön létre speciális rezonátorokban. Maga a lézer szó is ezt jelenti (LIGHT AMPLIFICATION by STIMULATED EMISSION OF RADIATION = Fény erősítése a sugárzás stimulált kibocsátásával).

A szövetkárosodást nem okozó lézer alkalmazása direkt szövet stimulációt és hatékony fájdalomterápiát tesz lehetővé. A lézerfény monokromatikus és koherens, paraméterei rendkívül pontosan beállíthatók. A sérült szövet abszorpciója a kiválasztott frekvenciától , a szövet összetételétől, illetve a választott intenzitástól függően precízen meghatározható. Az Opton készülékekben egy integrált kalibrálás érzékelő felügyeli a lézeregység erejét, és biztosítja a hatékonyságot.
- tökéletes lokalizáció
- rövid idő alatt rendkívüli hatás
- közvetlen és rendszerszerű hatások
- mellékhatásként szövetregeneráció biostimulációval

Indikációk

A javallatok grafikus testdiagram ábrán vagy ABC sorrendbe szedve is elérhetők. Régió vagy probléma választását követően a készülék az adott problémára megfelelő alkalmazást ajánlja, és tájékoztat a szükséges paraméter beállításokról. A Pro készülékekben ezeket módosíthatjuk és menthetjük is, majd a kedvencek listából könnyedén előkereshetjük. Ez nagy segítséget nyújt például visszatérő páciensek esetében.

• a vázizomzat sérülései, izomsérülések, ínsérülések, fájdalomszindrómák
• miofaszciális fájdalomszindrómák és trigger pontok
• arthropathiák/arthrosis
• lumbalgia/ischialgia
• tendinopathiák, myopathiák
• idegmegszorításos szindrómák
• idegfájdalmak, neuralgiák
• rándulás, ficam, húzódás
• sebgyógyulási zavarok, bőrbetegségek

Biztonság

Az Opton készülékek hőhatárérték-teszt kalkulátorral segítenek kiszámolni a szükséges dózist kombinációban a bőrtípussal és a behatolási mélységgel. Ez védelmet nyújt a lokalizált túladagolás ellen, és segít kiküszöbölni a nem kívánt, hátrányos hatásokat. A különböző kezelési módok a nagyon sötét bőrtípusokra is megbízható programokat ajánlanak.

Az Opton készülékek csúcstechnológiás eszközök, melyek maximális biztonságot nyújtanak a felhasználónak és a páciensnek. A készülékek többlépcsős szoftveres biztonsági rendszerrel működnek, az akiváló és megszakító gomboknak, valamint a jelszavas védelemnek köszönhetően kizárt a véletlenszerű sérülések kockázata.

A védett lábkapcsolós kivitel, vagy a kezelőfejen található nyomógombos alkalmazás szabad kezet biztosít a felhasználónak, a prémium minőségű védőszemüvegek teljes biztonságot nyújtanak a szemeknek.

 

Termékpaletta

Az OptonPro termékcsalád magas energiájú lézerfény előállítására alkalmas csúcsteljesítményű készülékeket jelent, melyek a modern gyógyászat felhasználóbarát kellékei.
5 különböző típus közül választhat!

2 hullámhosszal rendelkező készülékünk (OptonPro 10Watt) az abszorpcióarányt alapul véve négy lézerdiódás rendszert használ, ezek hullámhosszai 810 és 980 nm, mely értékek a melanin és a hemoglobin abszorpcióminimumai. A sugárzás maximális intenzitása 10000 mW (10 W), mely teljesítmény elegendő erőt jelent ahhoz, hogy elérje a mélyebben fekvő szöveteket, és ezeket rövid idő alatt magas energiával kezelje. Az abszorpció és a behatolási mélység optimális aránya garantálja a szövet, és a fájdalomérzékelő receptorok optimális stimulációját.

3 hullámhosszal rendelkező készülékeink (OptonPro 15Watt és OptonPro 25Watt) csúcsteljesítményű darabok, a 810 és 980 nm mellett egy harmadik hullámhosszal bővültek. Rendelkezésünkre áll a 1064 nm hullámhossz használata is, mely egészen mély szöveti rétegeket is képes elérni. Ezen szabványok új lehetőségeket és hatásosabb terápiás eredményeket kínálnak a lézergyógyászat során.

OptonPro 10W
0,1 - 10.000 mW
2 hullámhossz

Műszaki adatok megtekintése

OptonPro 15W
0,1 - 15.000 mW
3 hullámhossz

Műszaki adatok megtekintése

OptonPro 25W
0,1 - 25.000 mW
3 hullámhossz

Műszaki adatok megtekintése

Kérje ajánlatunkat!

Küldés