Ismertető

Természetes gyógyítás a fény erejével
Akár 10 Wattos teljesítmény, 2 különböző hullámhosszon

Bővebben az 5 - 7 - 10 Wattos modelljeinkről

A lézerfény alkalmazása rendkívül meggyőző eredményeket mutat a fájdalomcsillapítás terén. Az új dimenziós Opton nagyteljesítményű lézerterápiás eszközök két különböző hullámhosszal és magas energiaszintekkel állnak az Ön rendelkezésére, mely szabványok új lehetőségeket és hatásosabb terápiás eredményeket kínálnak a lézergyógyászat során. Ismerje meg a szenzációs funkciókat, gyógyítsa pácienseit hatékonyan, majd fogadja büszkén a pozitív visszajelzéseket! A speciális, modern kialakítás, a szoftverben és a segédprogramokban rejlő lehetőségek, és a verhetetlen technikai paraméterek mind a felhasználó támogatását célozzák.

Jellemzők:

Opton változatok - három különböző modell eltérő teljesítménnyel, de mind a három 810 és 980 nm hullámhosszal: Két hullámhossz a felületi és a felszínközeli rétegek terápiához, igény szerint 5, 7 vagy 10 Wattos teljesítménnyel.

Applikátor: A lézerfény leadását egy lábkapcsolóval működtethető ergonomikus fej végzi. Az OptonPro 10 Wattos verzió esetén a kezelőfej kapcsoló gombbal ellátott, itt már beépített hőmérséklet érzékelő is kialakításra került. Az applikátorra mágnesesen csatlakoztatható, különböző méretű, egyszerűen tisztítható bővítő egységek könnyen és gyorsan cserélhetők. Segítségükkel az applikátor meghatározott távolságra tartható a bőrfelülettől. Alkalmazásuktól függően 7-9 cm2 felület kezelhető.

Felhasználói támogatás:

  • Előre beállított, személyre szabható és menthető programok
  • Terápiás enciklopédia
  • Hőküszöb érték teszt: Védelmet nyújt a lokalizált túladagolás ellen, és segít kiküszöbölni a nem kívánt, hátrányos hatásokat.

Készülékkocsi: Legyen az OptonPro a rendelője modern és ékes kiegészítője. A készülék tartóállványa biztonságos tárolást tesz lehetővé, a fékezhető kerekek a mozgathatóságot és stabilitást segítik, a belső üvegpolcok a kiegészítők rendszerezhető tárolására alkalmasak, mindezt a mai trendeknek megfelelő design alkalmazásával.

 

Terápia az Opton készülékekkel

Lézerterápia során az Opton készülékek azonnal észrevehető hatást váltanak ki a kezelt felületen, mely hatás a kezelés után is megmarad. A bőr típusa, az indikáció és az előre meghatározott behatolási mélység mutatja meg a szükséges kezelési módot (például: folytonos hullám, sorozatos pulzálás, löket-üzemmód, vagy egyszerű pulzálás) és a szükséges energiát.

A beteg visszajelzése és a kezelési paraméterekhez való direkt hozzáférhetőség teszik lehetővé, hogy az eszközön belül egyéni igényeket határozzunk meg, így a kezelések időtartama lényegesen csökkenhet magasabb teljesítmény használatával.

Fájdalommentes, gyors, noninvazív terápiás forma.

 

Modellek

 

 

 

Küldés