Lézerterápia

Akár 25 Wattos teljesítmény, 3 különböző hullámhosszon

Természetes gyógyítás a fény erejével - bővebben a 15 - 25 Wattos modelljeinkről

A lézerfény alkalmazása rendkívül meggyőző eredményeket mutat a fájdalomcsillapítás terén. Az új dimenziós OptonPro nagyteljesítményű lézerterápiás eszközök három különböző hullámhosszal és magas energiaszintekkel állnak az Ön rendelkezésére, mely szabványok új lehetőségeket és hatásosabb terápiás eredményeket kínálnak a lézergyógyászat során. Ismerje meg a szenzációs funkciókat, gyógyítsa pácienseit hatékonyan, majd fogadja büszkén a pozitív visszajelzéseket! A speciális, modern kialakítás, a szoftverben és a segédprogramokban rejlő lehetőségek, és a verhetetlen technikai paraméterek mind a felhasználó támogatását célozzák.

Két modell 810 / 980 és 1064 nm hullámhosszal, maximum 15 vagy 25 Watt teljesítménnyel

Három hullámhossz a felületi, a felszínközeli és a mélyszöveti rétegek terápiához, mindezt akár maximim 25 Wattos teljesítménnyel! A hullámhosszak beállítása egyénileg szabályozható az érintőkijelzőn keresztül.  Variálható hullámhossz tartományok, igény szerint alakítható beállítási praméterek!

Applikátor: A lézerfény leadását egy kapcsoló gombbal ellátott ergonomikus fej végzi, melybe hőmérséklet érzékelő került beépítésre. Kettős kattintással a lézerfényt a fej folyamatosan bocsájtja ki, így a felhasználó számára a legnagyobb kényelmet biztosítja. Az applikátorra mágnesesen csatlakoztatható, különböző méretű, egyszerűen tisztítható bővítő egységek könnyen és gyorsan cserélhetők. Segítségükkel az applikátor meghatározott távolságra tartható a bőrfelülettől. Alkalmazásuktól függően 7-9 cm2 felület kezelhető.

Felhasználói támogatás:

  • Magyar nyelvű szoftver
  • Előre beállított, személyre szabható és menthető programok
  • Terápiás enciklopédia
  • Automatikus kalkuláció: A terápiás terület nagyságától, a fájdalom mértékétől és a bőrtípustól függően automatikusan kiszámítható és menthető a szükséges energiamennyiség.
  • Hőmérséklet érzékelő: Az applikátorba épített hőmérő a kijelzőn jelzi a bőrfelszín hőmérsékletét, így megbízható biztonsági funkciót jelent a túlmelegedéssel szemben.
  • Bőrszín árnyalat mérő skála: A személyre szabott, biztonságos terápiát teszi lehetővé.
  • Integrált vizuális analóg fájdalomskála (VAS) tájékoztatást nyújt a páciens aktuális fájdalomérzetéről, a javulás mértékéről.
  • Hőküszöb érték teszt: Védelmet nyújt a lokalizált túladagolás ellen, és segít kiküszöbölni a nem kívánt, hátrányos hatásokat.

Készülékkocsi: Legyen az OptonPro a rendelője modern és ékes kiegészítője. A készülék tartóállványa biztonságos tárolást tesz lehetővé, a fékezhető kerekek a mozgathatóságot és stabilitást segítik, a belső üvegpolcok a kiegészítők rendszerezhető tárolására alkalmasak, mindezt a mai trendeknek megfelelő design alkalmazásával.

 

Terápiás hatások

Az OptonPro készülékek azonnal észrevehető hatást váltanak ki a kezelt felületen, mely hatás a kezelés után is megmarad. A bőr típusa, az indikáció és az előre meghatározott behatolási mélység mutatja meg a szükséges kezelési módot (például: folytonos hullám, sorozatos pulzálás, löket-üzemmód, vagy egyszerű pulzálás) és a szükséges energiát.A beteg visszajelzése és a kezelési paraméterekhez való direkt hozzáférhetőség teszik lehetővé, hogy az eszközön belül egyéni igényeket határozzunk meg, így a kezelések időtartama lényegesen csökkenhet magasabb teljesítmény használatával.Fájdalommentes, gyors, noninvazív terápiás forma.

 

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Az űrlap kitöltésével kérhet ajánlatot, információt, vagy időpontot készülékbemutatóra!

Küldés