Lézerterápia 15-25W

Természetes gyógyítás a fény erejével

Akár 25 Wattos teljesítmény, 3 különböző hullámhosszon

Bővebben a 15 - 25 Wattos modelljeinkről

A lézerfény alkalmazása rendkívül meggyőző eredményeket mutat a fájdalomcsillapítás terén. Az új dimenziós OptonPro nagyteljesítményű lézerterápiás eszközök három különböző hullámhosszal és magas energiaszintekkel állnak az Ön rendelkezésére, mely szabványok új lehetőségeket és hatásosabb terápiás eredményeket kínálnak a lézergyógyászat során. Ismerje meg a szenzációs funkciókat, gyógyítsa pácienseit hatékonyan, majd fogadja büszkén a pozitív visszajelzéseket! A speciális, modern kialakítás, a szoftverben és a segédprogramokban rejlő lehetőségek, és a verhetetlen technikai paraméterek mind a felhasználó támogatását célozzák. 

Újdonságok:

- OptonPro 15 vagy 25 Wattos változat- Két modell eltérő teljesítménnyel, de mind a kettő 810 / 980 és 1064 nm hullámhosszal: Három hullámhossz a felületi, a felszínközeli és a mélyszöveti rétegek terápiához, igény szerint 15 vagy 25 Wattos teljesítménnyel.

- Applikátor: A lézerfény leadását egy kapcsoló gombbal ellátott ergonomikus fej végzi, melybe hőmérséklet érzékelő került beépítésre. Kettős kattintással a lézerfényt a fej folyamatosan bocsájtja ki, így a felhasználó számára a legnagyobb kényelmet biztosítja. Az applikátorra mágnesesen csatlakoztatható, különböző méretű, egyszerűen tisztítható bővítő egységek könnyen és gyorsan cserélhetők. Segítségükkel az applikátor meghatározott távolságra tartható a bőrfelülettől. Alkalmazásuktól függően 7-9 cm2 felület kezelhető.

- Felhasználói támogatás:
• 
Magyar nyelvű szoftver
Előre beállított, személyre szabható és menthető programok
• Terápiás enciklopédia
• 
Automatikus kalkuláció: A terápiás terület nagyságától, a fájdalom mértékétől és a bőrtípustól függően automatikusan kiszámítható és menthető a szükséges energiamennyiség.
• Hőmérséklet érzékelő: Az applikátorba épített hőmérő a kijelzőn jelzi a bőrfelszín hőmérsékletét, így megbízható
 biztonsági funkciót jelent a túlmelegedéssel szemben.
• Bőrszín árnyalat mérő skála: A személyre szabott, biztonságos terápiát teszi lehetővé.
• Integrált vizuális analóg
fájdalomskála (VAS) tájékoztatást nyújt a páciens aktuális fájdalomérzetéről, a javulás mértékéről.
• Hőküszöb érték teszt: Védelmet nyújt a lokalizált túladagolás ellen, és segít kiküszöbölni a nem kívánt, hátrányos hatásokat.

- Készülékkocsi: Legyen az OptonPro a rendelője modern és ékes kiegészítője. A készülék tartóállványa biztonságos tárolást tesz lehetővé, a fékezhető kerekek a mozgathatóságot és stabilitást segítik, a belső üvegpolcok a kiegészítők rendszerezhető tárolására alkalmasak, mindezt a mai trendeknek megfelelő design alkalmazásával.

Megnézem a műszaki adatokat!

Terápia az OptonPro 15 és 25 Wattos készülékkel

Lézerterápia Opton készülékkel

Lézerterápia során az Opton készülékek azonnal észrevehető hatást váltanak ki a kezelt felületen, mely hatás  a kezelés után is megmarad. A bőr típusa, az indikáció és az előre meghatározott behatolási mélység mutatja meg a szükséges kezelési módot (például: folytonos hullám, sorozatos pulzálás, löket-üzemmód, vagy egyszerű pulzálás) és a szükséges energiát.

A beteg visszajelzése és a kezelési paraméterekhez való direkt hozzáférhetőség teszik lehetővé, hogy az eszközön belül egyéni igényeket határozzunk meg, így a kezelések időtartama lényegesen csökkenhet magasabb teljesítmény használatával. 

Fájdalommentes, gyors, noninvazív terápiás forma.

Ajánlatot kérek!