Figyelemfelhívás betegek / otthoni használattal kapcsolatban
érdeklődők számára!


Olyan magánszemélyeknek, akik saját problémájuk orvoslására kívánnak készüléket vásárolni, azok figyelmét szeretnénk felhívni, hogy e célra legtöbb készülékünk beszerzését nem javasoljuk.
Miért?

Ezen készülékek professzionális termékek, nagy betegforgalomra tervezték őket, ezért áruk is magasabb a házi készülékeknél. Használatuk kizárólag hozzáértő egészségügyi szakemberek számára ajánlott.

Azt javasoljuk, hogy keresse fel kiemelt referencia partnerünket, ahol Önt szakszerű körülmények között, a problémájához megfelelően beállított paraméterekkel látják el.

Partnereinket a felső menüsor "Kapcsolat/Partnereink" menüpont alatt, vagy ide kattintva találja meg.

A Medicoproject Kft. nem fogad betegeket kezelésre. Minden olyan érdeklődőt, aki kezelésre szeretne jönni, átirányítjuk a hozzá legközelebb eső referenciapontunkra.

Természetesen ha mindenképpen szeretné megvásárolni valamely eszközünket, részünkről semmi akadálya, mert mi a Medicoprojectnél nem kérünk szakmai tudást igazoló dokumentumot az értékesítés során, de kötelességünk felhívni a figyelmet arra, hogy a rendeltetésszerű használat megköveteli a szakszerű orvosi hátteret.