INDUKCIÓS TERÁPIA

3 Tesla mágneses térrel

Hivatalos árajánlatkéréshez legyen szíves kitölteni a lap alján található űrlapunkat,
vagy hívja a +3630/982-3161-es telefonszámot!

Gyógyítás természetes módon –
Ismerje meg az induktív terápiában rejlő lehetőségeket!

Az emberi szervezet és az elektromágneses stimuláció

Az emberi test jó vezetőközeg, alkalmas a mágneses mezőkkel történő stimulálásra. Mivel a sejtekben lévő ionok töltéssel rendelkeznek, a sejtmembránnak is szüksége van bizonyos töltésre. A normál, egészséges sejtek membrán töltése magasabb, mint a beteg vagy az elöregedett sejteké, beleértve a baktériumokat és a vírusokat is. Ha a sejtmembrán töltés alacsony, a sejt túl kevés energiával rendelkezik a normál funkció végrehajtásához, így állapota a sérült sejtekhez kezd hasonlítani.

A sejtek energiafelvételét elektromágneses stimulációval intenzíven befolyásolhatjuk!

Az induktív terápia és az elektromágneses stimuláció

Az elektromágneses mező növeli a sejtek energiaszintjét és optimalizálja a cellák működését. Deformáció vagy veszteség nélkül halad át sejteken, szöveteken, szerveken és csontokon, aktiválja a szövetek elektrokémiáját és javítja a sejt- és sejtmembrán funkciókat. Ezt a pozitív hatást használjuk ki az emFieldPro indukciós készülékkel.

Az induktív kezelést egy 3 Teslás mágneses térrel dolgozó, pulzáló mágnesterápiás eszköz, az emFieldPro teszi lehetővé.

Kiemelkedő sikerek a fájdalomterápiában!

Az emFieldPro által generált mágneses mező hatékony, gyors, biztonságos terápiát tesz lehetővé. Széles körben alkalmazott módszer:

- az izomtónus növelésére
- vérkeringés fokozásra
- a regenerációs folyamatok aktiválására
- törésgyógyításra
- műtét utáni rehabilitációra

Műtét után alkalmazott nagy intenzitású induktív terápia

"Egy könyökműtéten átesett páciens (Osteochondritis dissecans - az ízületi felszín egy csontos-porcos részének elhalása és kilökődése) került a praxisomba. A férfi majdnem 1 évet töltött otthon, ezalatt különböző terápiás formákkal kezelték eredménytelenül. Az emFieldPro-val kombinált gyógytornát alkalmaztam nála, ennek hatására a beteg hat héten belül vissza tudott térni a munkába.

R. Mühlhäuser, fizikoterapeuta, Ulm, Németország

Hogy működik?

Az emFieldPro egy 3 Tesla erősségű mágneses teret hoz létre, amely körülbelül 600-szor erősebb, mint egy normál mágnessáv.

Ez a szupererős mágneses mező stimulálja az idegsejteket, az izmokat és az ereket, elsöprő fájdalomcsillapító hatást kiváltva olykor közvetlenül az első terápiát követően.
A javuló celluláris elektrokémia következtében a fájdalomcsillapítás tartós marad.

Kezelés az emFieldPro-val

A terápia kivitelezéséhez nem szükséges közvetlen bőrkontaktus, a kezelés vékony ruházaton keresztül is ugyanolyan hatékony. A maximális energia meghatározása a terápiás enciklopédia alapján történik. A terápia során a beteg folyamatos visszajelzésére van szükség, amennyiben a javasolt intenzitás kellemetlen a számára, a készülék egyénileg szabályozható a kezelés időtartama alatt is.

A készülékkel dinamikus és statikus kezelés is végezhető.

Dinamikus kezelés

Dinamikus kezelést a felhasználó a kis méretű, nagyon könnyű 2,5 Teslás kezelőfejjel végezhet. Ilyenkor lehetőség nyílik a terápia közben gyógytornára és mobilizációra.

Statikus kezelés

A statikus kezelés pontos applikációjáról és kényelméről a tartókarra szerelhető, felhasználói közreműködés nélkül dolgozó nagy méretű 3 Teslás kezelőfej gondoskodik.

Indikációk

Nagy energiájú induktív terápia alkalmazása befagyott vállon - végleges gyógyulás

"Volt egy páciensem, aki hónapokig járt fizikoterápiára, teljesen eredménytelenül. Három héttel később, hat emFieldPro induktív kezelést követően a fájdalma megszűnt, és a válla visszanyerte teljes funkcionalitását.”

Angelin Francis, fizioterapeuta, Kuala Lumpur, Malajzia

Előnyök

- A pulzáló elektromágneses indukciós készülékek között a legerősebb a piacon
- Egyszeri beruházást jelent, nincs fogyóanyag költsége
- Magas élettartamú, megbízható, modern
- Igényes, ergonomikus, praktikus kialakítású
- Környezetkímélő, gazdaságos
- Rendkívüli hatásfok a fizikoterápiában

Üzenjen nekünk!


Az űrlap kitöltésével kérhet ajánlatot, információt, vagy időpontot készülékbemutatóra!

Küldés