emFieldPro szuperintenzív indukciós rendszer

Gyógyítás természetes módon – Ismerje meg az induktív terápiában rejlő lehetőségeket!

A fájdalom különböző formái jelentik a legfontosabb egészségügyi problémát a világon. Vizsgálatok alapján a felnőttek mintegy 20% -a szenved valamilyen fájdalomtól. A fájdalomcsillapító kezelésekhez használt legújabb terápiás készülék
a nagy intenzitású emFieldPro szenzációs bevezető áron érhető el!

 

Bemutatjuk legújabb termékünket!

Az emFieldPro használatával kiemelkedő sikereket érhet el a fájdalomterápiában!

A nagy intenzitású induktív terápia hatása a szervezetre
A hatékony fájdalomcsillapítás mellett a nagy energiájú induktív terápiát széles körben alkalmazzák:
- az izomtónus növelésére
- vérkeringés fokozásra és
- a regenerációs folyamatok aktiválására.

Hogyan? Az emFieldPro egy 3 Tesla erősségű mágneses teret hoz létre, amely körülbelül 600-szor erősebb, mint egy normál mágnessáv. Ez a szupererős mágneses mező stimulálja az idegsejteket, az izmokat és az ereket, elsöprő fájdalomcsillapító hatást kiváltva.

Az emFieldPro hatása sejtszinten

Az emberi test jó vezetőközeg, alkalmas a mágneses mezőkkel történő stimulálásra. Mivel a sejtekben lévő ionok töltéssel rendelkeznek, a sejtmembránnak is szüksége van bizonyos töltésre. A normál, egészséges sejtek membrán töltése magasabb, mint a beteg vagy az elöregedett sejteké, beleértve a baktériumokat és a vírusokat is. Ha a sejtmembrán töltés alacsony, a sejt túl kevés energiával rendelkezik a normál funkció végrehajtásához, így állapota a sérült sejtekhez kezd hasonlítani. A sejtek ezért olyan energiaigényesek, mely energiafelvételt elektromágneses stimulációval befolyásolhatunk.
Az elektromágneses mező növeli a sejtek energiaszintjét és optimalizálja a cellák működését. Deformáció vagy veszteség nélkül halad át sejteken, szöveteken, szerveken és csontokon, aktiválja a szövetek elektrokémiáját, és javítja a sejt- és sejtmembrán funkciókat.

Ezt a pozitív hatást használjuk ki az emFieldPro induktív terápia során.

Statikus, dinamikus vagy kombinált kezelés? Az emFieldPro-val mindez lehetséges!

Nagyon gyakran a fájdalom nem egyenletesen vagy meghatározhatóan jelentkezik. Sok esetben számos trigger vagy fájdalompont helyezkedik el a fájdalmas területen. Kombinált kezelés során a trigger pontok és a fő fájdalompontok először statikusan kezelendők, ennek biztonságos kivitelezése a tartókarra erősített, nagyméretű applikátorral ajánlott. A fájdalom és trigger pontok kezdetben kitapinthatók, és nem minden esetben a fájdalmas területen helyezkednek el. A pontok pontos meghatározása után, ezek statikus terápiáját a teljesítmény növelésével kezdhetjük:

Dinamikus kezeléseket akár a statikus kezeléssel kombinálva akár önállóan is végezhetünk, ehhez a közepes méretű applikátor alkalmazása ajánlott a fájdalmas terület egészén:

A terápia kivitelezéséhez nem szükséges közvetlen bőrkontaktus, ha az appliákátor mégis érintkezne a bőrfelülettel, annak száraznak és tisztának kell lennie. A maximális energia meghatározása a terápiás enciklopédia alapján történik. A terápia során a beteg folyamatos visszajelzésére van szükség, amennyiben a javasolt intenzitás kellemetlen a számára, a készülék egyénileg szabályozható a kezelés időtartama alatt is.

Ajánlott két terápiát elvégezni hetente.

Indikációk

 

Megnézem a műszaki adatokat!

 

Vélemények

Műtét után alkalmazott nagy intenzitású induktív terápia

"Egy könyökműtéten átesett páciens (Osteochondritis dissecans - az ízületi felszín egy csontos-porcos részének elhalása és kilökődése) került a praxisomba. A férfi majdnem 1 évet töltött otthon, ezalatt különböző terápiás formákkal kezelték eredménytelenül. Az emFieldPro-val kombinált gyógytornát alkalmaztam nála, ennek hatására a beteg hat héten belül vissza tudott térni a munkába.”

R. Mühlhäuser, fizikoterapeuta, Ulm, Németország

Magas energiájú induktív terápia krónikus fájdalom esetén

"Van egy páciensünk, aki másodvéleményt kért tőlünk könyökfájdalmát illetően. A korábbi terápiákat nagyon fájdalmasnak és hatástalannak érezte, végső elkeseredésében érkezett hozzám. Két fájdalommentes emFieldPro terápia után a fájdalmai csaknem teljesen megszűntek.”

Nijas Backer, fizikai terapeuta, Dubai

Nagy energiájú induktív terápia alkalmazása befagyott vállon

"Volt egy páciensem, aki hónapokig járt fizikoterápiára, teljesen eredménytelenül. Három héttel később, hat emFIledPro induktív kezelést követően a fájdalma megszűnt, és a válla visszanyerte teljes funkcionalitását.”

Angelin Francis, fizikai terapeuta, Kuala Lumpur, Malajzia

Modellek

 

Küldés