Ismertető

A hidegkamra egy rendkívül hatékony, rövid ideig tartó terápia, melynek hatásai hosszú távon érvényesülnek. Használata egyszerű és biztonságos. A modern krioszauna (más néven: hidegkamra, kriokamra, krioterápiás kamra vagy szauna) számos olyan technikai paraméterrel rendelkezik, melyek a legmagasabb követelményeknek is megfelelnek az energiafogyasztást, a megbízhatóságot és a felhasználóbarát kialakítást illetően.

A kamra műszaki kialakításának két legfontosabb vívmánya, hogy egyrészt nem kell hozzá nitrogén utántöltés, másrészt az üzemeltető az alacsony energiafogyasztás mellett igényelheti a hővisszanyerő rendszer kialakítását is. Ezen paraméterek teszik környezetbaráttá és takarékossá a berendezést, megfelelve a napjainkban egyre fontosabb kérdéssé váló környezettudatosságnak.

A módszert világszerte nagyon sikeresen alkalmazzák a Spa üzletágban, a professzionális sportban és számos orvosi területen is.

A Zimmer MedizinSysteme -110 °C-os hőmérsékletet garantál a lehető legkisebb karbantartási és üzemeltetési költségeket kombináló kamrával a legfejlettebb ellenőrző rendszer és egyszerű használat mellett, miközben a maximális megbízhatóság biztosítja a teljes testre adott krioterápia minden előnyét.

 

Műszaki adatok

Alkalmazás: Akár -110 °C-os hideg levegőt kibocsátó kompakt terápiás rendszer.

Kialakítás:
Kétkamrás verzió -60 °C / -110 °C
Háromkamrás standard kivitel  -10 °C / -60 °C / -110 °C
Háromkamrás sarok kivitel -10 °C / -60 °C / -110 °C

Elektromos csatlakozás: 400 W, 3 fázis, 50 A

Teljesítmény felvétel:
Standby: 8 kW
Terápia: max. 18 kW

Karbantartási gyakoriság: 2800 óra

Légsebesség: 0.3 m/s - 0.6 m/s

Szellőzés: A terápiás kamrában lyukacsos, rozsdamentes acélmennyezeten keresztül vertikális és lamináris levegő áramlás.

Levegő visszavezetés: Padlómagasságban légnyílásokon át.

Egyidejűleg kezelhető személyek száma: 4

Kezelések közti szünetidő: 3 perc

Extrák:
- Fűthető biztonsági ajtók és ablakok
- Hangosbeszélő
- Nagy méretű, színes LCD kijelző a megfigyeléshez és az üzemi adatok kijezésére
- Központi rendszerfelügyelet
- MP3 lejátszó
- Rádió
- Direkt audiokommunikáció

Környezetvédelem és újra hasznosítás: Hő-visszanyerés, például úszómedencék fűtéséhez.

Ár: A pontos összeg függ az Euro aktuális árfolyamától és a hidegkamra helyének kialakításakor felmerülő költségektől. A pontos ármeghatározás mérnökeink segítségével történik.

 

Letölthető dokumentumok

Hidegkamra

 

Küldés