Ismertető

A CryoMini egy kompakt készülék, amely a bőrgyógyászati lézerkezelések során a fájdalom és a bőr égési sérülésének csökkentése érdekében a bőr hűtésére szolgáló -10 °C-os hideg levegőt biztosítja. Praktikus, korszerű és helytakarékos, kifejezetten rövid kezelésekre kifejlesztve. A könnyen gördíthető készülék egyszerű, mozgatható használatot tesz lehetővé a gyakorlatban, helytakarékos és könnyen kezelhető billentyűzete felhasználóbaráttá teszi. A berendezéssel nagyon hatékony krioterápia végezhető, mert a készülék olyan folyamatos üzemi teljesítménnyel rendelkezik, amelyre rendes esetben csak sokkal nagyobb készülékek képesek.

MŰKÖDÉSI ELV
A hideg levegősugaras kezelés, más néven krioterápia, abból áll, hogy rövid időre, 0 °C alá hűtött levegősugarat irányítunk egy bizonyos, jól körülhatárolt bőrfelületre. A CryoMini esetén a hideg levegő hőmérséklete megközelíti a -10 °C-ot.

EGYEDÜLÁLLÓ INNOVÁCIÓ A HIDEGTERÁPIÁBAN
A CryoMini egyszeri beruházást jelent, mert nincs szükség hozzá kiegészítő fogyóanyagokra, mint például a rendkívül költséges nitrogén, vagy a hagyományos jeges borogatáshoz szükséges egyéb eszközök. A készülék közönséges 220 V-ról üzemeltethető, teljesen környezetkímélő. Felhasználóbarát, hiszen csak a kezelés időtartamát és a hideg levegő kibocsájtásának erősségét kell beállítani, majd elindítani a kezelést. Ezek a paraméterek a kezelés közben is módosíthatók, de akár az előre beprogramozott lehetőségek közül is választhatunk.

Bővebben a krioterápiáról IDE kattintva olvashat.

RÉSZLETFIZETÉS

 

Műszaki adatok

 

Letölthető dokumentumok

CryoMini

 

Küldés