CRYO6

Krioterápia -35oC-os hideg levegővel

A Cryo6 egy innovatív (Zimmer MedizinSysteme - német minőség) krioterápiás készülék fájdalomcsillapításra, izomlazításra és duzzanat csökkentésre -35oC-ra hűtött levegővel.

A felhasználóbarát rendszer lehetővé teszi a pontos applikációt és a szabályozható dozírozást teljesen higiénikusan. A nagy teljesítmény garantálja a bőrhőmérséklet gyors csökkenését, ezáltal biztosítja a megkívánt kezelési hatásokat.

A készülék prémium anyagokból készül, mégis megfizethető!
Teljes körű garancia, ingyenes szállítás, installáció és szakszerű betanítás!
A készülékre a garanciaidőn túl 10 év alkatrész és tartozék utánpótlást vállalunk!

A Cryo6 egyszeri beruházást jelent

Elektromos hálózatról, nitrogénmentesen üzemeltethető hideglevegő sugaras készülék, egész napos működési kapacitással, fogyóanyagok nélkül!

Vásárlás előtt próbálja ki a készülékeket tatai irodánkban!
A készülékbemutató és a betanítás szakembereknek INGYENES!

Kezelést nem vállalunk.

Kérjen árajánlatot / egyeztessen időpontot űrlapunk kitöltésével (lap alja), vagy keressen minket bármely elérhetőségünkön!

Alkalmazhatóság - tartozékok

A Cryo6 egy rendkívül modern, hideg levegő sugaras készülék, fizioterápiás vagy dermatológiai problémák során fellépő fájdalmak csillapítására. Felhasználási igény szerint a rendelkezésre álló tartozékok széles alkalmazhatósági lehetőséget biztosítanak.

Dermatológiai kezelőcső

Vékonyabb, rugalmas krioterápiás kezelőcső a bőrgyógyászati és esztétikai problémák kényelmes terápiájához.

Fizioterápiás kezelőcső

A vastagabb, kevésbé rugalmas krioterápiás tömlő a mozgásszervi megbetegedések kezeléséhez alkalmas. A kezelőcső végének keresztmetszete szűkíthető különböző méretű applikátorokkal.

Cserélhető applikátorok (fizioterápiás csőhöz)

Ha pontosabb paraméterbeállítások szükségesek használhatjuk a segédeszköz nélkül is egyszerűen cserélhető fúvókaszűkítőket, különböző átmérőkben.

Ergonómia - kiegészítők

Tartókar a kényelmesebb használathoz

Fizikoterápiás és dermatológiai csőhöz egyaránt elérhető a tartókar, mely optimális, ha a krioterápiát kiegészítő kezelésként alkalmazzuk például lézer vagy lökéshullám-terápia mellett. Alkalmas továbbá nagyobb területek hosszabb ideig tartó, mély hűtéséhez statikus terápia formájában.

Kijelző, szoftver

Felhasználóbarát, nyomógombos, piktogramos vezérléssel kivételesen egyszerű használhatóságra tervezve! A felhasználót hasznos programokkal, memóriával, valamint különböző egyéni beállítási lehetőségekkel segíti, a terápia paramétereinek beállítását pillanatok alatt elvégezhetjük. A paraméterek terápia közben is módosíthatók.

Válasszon 9 különböző fokozat közül, szabályozza egyénileg a terápiás időt, így a Cryo6-al könnyen elérheti a kívánt terápiás célt!

Mozgathatóság, kezelhetőség

A könnyen gördíthető készülék egyszerű, mozgatható használatot tesz lehetővé a gyakorlatban, illetve kiválóan alkalmazható tartóállványként egy másik, kis méretű készülék számára, így helytakarékos berendezésként funkcionálhat a terápiás helységben. Kifinomult megjelenés, kiforrott technika, jó minőségű alkatrészek.

Környezetbarát

A Cryo6 egyszeri beruházást jelent, mert a készülék közönséges 220 V-ról üzemeltethető, teljesen környezetkímélő, nincs szükség hozzá kiegészítő fogyóanyagokra, mint például a rendkívül költséges nitrogénpatron vagy palack, illetve a hagyományos jeges borogatáshoz szükséges egyéb eszközök.

Műszaki adatok

Alkalmazás: -35 °C-os hideg levegőt kibocsátó kompakt terápiás rendszer. Alkalmas bőrfelszín közeli szövetek és struktúrák hűtésére, vagy fizioterápiás/bőrgyógyászati kezelések kiegészítő terápiájához.

Kezelőcső: 180 cm
Fizioterápiás tömlő: Keményebb, vastagabb cső
Dermatológiai tömlő: Rugalmas, vékonyabb cső

Levegőkibocsátás hőmérséklete a csővégnél:
Átlaghőmérséklet: -25 °C
Terápia kezdeténél: -31 °C
Maximum: -35 °C
Minimum: -18 °C
Környező hőmérséklet: maximum 20 °C

Maximális terápiás idő: 99:59 perc
Előhűtés: kb. 5-10 perc
Légáram teljesítmény: 500-1000 liter/perc
Programok: 6 db
Vezérlés: Gombok + LCD kijelző

A készülék műszaki adatai:
Méretek: 645 x 390 x 680 mm
Súly: 77 kg
Kerekek: 75 mm átmérő, fékezhető
Üveglemez terhelhetősége: 35 kg

Szállítási terjedelem:
- Alapkészülék
- 1 db fizioterápiás vagy dermatológiai kezelőcső
- szögletes adapter a kezelőcsőhöz
- Különböző méretű szűkítők fizikoterápiás csőhöz: 5, 10, 15 mm
- Üveglemez, tárolóedénnyel
- Kerekek kerékvédőkkel
- Tartály a kondenzvíz gyűjtéséhez
- Hálózati kábel

Nagy terjedelmű, gazdagon illusztrált használati utasítás és terápiás tanácsok dokumentum elektronikus formában!

Hasonló termékek

Kérje ajánlatukat!

Az űrlap kitöltésével kérhet ajánlatot, információt, vagy időpontot készülékbemutatóra!

Elküldöm!

Kapcsolódó szakmai cikkek, tanulmányok

Helyi krioterápia alkalmazása Cryo6 készülékkel.

Kezelési módok, terápiás tényezők: helyi krioterápia

A hideglevegő sugaras helyi krioterápia alkalmazása fizikoterápiás és dermatológiai jellegű fájdalmak csillapítására – a kívánt terápiás cél megvalósítása a kezelési paraméterek helyes megválasztásával: kezelési módok, optimális bőrhőmérséklet, távolság a bőr és a csővég között, kifúvási erősség és alkalmazási lehetőségek!

Hidegterápiás lehetőségek- hideggyógyászat és a Cryo6 készülék

Hidegterápiás lehetőségek

A hideg vizet, havat és jeget több évszázada sikeresen alkalmazzák fájdalomcsillapításra. A klasszikus megoldásokkal szemben ma már modern krioterápiás készülékek állnak rendelkezésünkre, például a Cryo6. Előnyök és hatékony alkalmazási lehetőségek.

A hideg levegősugaras kezelés, vagyis a krioterápia abból áll, hogy rövid időre hűtött levegősugarat irányítunk egy jól körülhatárolt bőrfelületre. A Cryo6 készülék gyors, hatékony és higiénikus krioterápiás kezelést tesz lehetővé.

Krioterápia

A hideg levegősugaras kezelés, vagyis a krioterápia abból áll, hogy rövid időre hűtött levegősugarat irányítunk egy jól körülhatárolt bőrfelületre. Cryo készülékeink gyors, hatékony és higiénikus krioterápiás kezelést tesz lehetővé.

További bejegyzések