Cryo6

Krioterápia hideg levegővel
Korszerű. Takarékos. Tartós.

Innovatív krioterápiás készülék fájdalomcsillapításra, izomlazításra és duzzanat csökkentésre -35oC-ra hűtött levegővel. A felhasználóbarát rendszer lehetővé teszi a pontos applikációt és a szabályozható dozírozást teljesen higiénikusan. A nagy teljesítmény garantálja a bőrhőmérséklet gyors csökkenését, ezáltal biztosítja a megkívánt kezelési hatásokat. Egyszeri beruházást jelent, elektromos hálózatról működik, nem kell hozzá nitrogén. Egész napos működési kapacitás fogyóanyagok nélkül! Prémium anyagokból összeállítva, megfizethető áron!  Tatai rendelőnkben előzetes egyeztetéssel kipróbálható!

Gyors. Egyszerű. Praktikus.

A Cryo6 egy rendkívül modern, hideg levegő sugaras készülék, fizioterápiás vagy dermatológiai problémák során fellépő fájdalmak csillapítására. A készülék alkalmazása a mozgásszervi problémák, sérülések során a fizikoterápiás, vastagabb kezelőcsővel ajánlott, míg a bőrgyógyászati és esztétikai kezelések során a lágyabb, vékonyabb kezelőcső hatékonyabb. Az alapkészülék minden esetben ugyanaz, kompatibilis mindkét fajta tömlővel, így a gép számos területen eredményesen és kényelmesen használható.

Tartókar a kényelmesebb használathoz: Fizikoterápiás és dermatológiai csőhöz egyaránt elérhető a tartókar, mely optimális, ha a krioterápiát kiegészítő kezelésként alkalmazzuk például lézer vagy lökéshullám-terápia mellett.

A Cryo6 nagyszerűsége leginkább a gyorsaságában és termoterápia hatásosságának maximalizálásában rejlik. A kibocsátott levegő hőmérséklete megközelíti a -35 oC-ot,  így bekapcsolás után szinte azonnali, helyi hűtést tesz lehetővé.

Ergonómikus, korszerű és helytakarékos, használata egyszerű. A felhasználót hasznos programokkal, memóriával, valamint különböző egyéni beállítási lehetőségekkel segíti.

A könnyen gördíthető készülék egyszerű, mozgatható használatot tesz lehetővé a gyakorlatban, illetve kiválóan alkalmazható tartóállványként egy másik, kis méretű készülék számára, így helytakarékos berendezésként funkcionálhat a terápiás helységben. Kifinomult megjelenés, kiforrott technika, jó minőségű alkatrészek.

Környezet & felhasználóbarát

A Cryo6 egyszeri beruházást jelent, mert nincs szükség hozzá kiegészítő fogyóanyagokra, mint például a rendkívül költséges nitrogénpatron vagy palack, illetve a hagyományos jeges borogatáshoz szükséges egyéb eszközök.

A készülék közönséges 220 V-ról üzemeltethető, teljesen környezetkímélő.

Felhasználóbarát, hiszen csak a kezelés időtartamát és a hideg levegő kibocsájtásának erősségét kell beállítani, majd elindítani a kezelést. Ezek a paraméterek a kezelés közben is módosíthatók, de akár az előre beprogramozott lehetőségek közül is választhatunk.

Terápia egyszerűen, hatékonyan

Az alkalmazások széles spektrumát teszi lehetővé. Alkalmas a bőr rövid, gyors és intenzív hűtésére, valamint hosszabb ideig tartó mérsékelt hűtésére, annak érdekében, hogy a hőmérsékletet terápiás szempontból releváns szintre lehessen csökkenteni, akkor is ha mélyebb szöveti rétegek kezelése szükséges. Ezt a terápia közben, megszakítás nélkül állítható kifúvási erősség teszi lehetővé. Válasszon 9 különböző fokozat közül, szabályozza egyénileg a terápiás időt, így könnyen elérheti a kívánt terápiás célt! Amennyiben még pontosabb paraméterbeállítások szükségesek használhatjuk a segédeszköz nélkül is egyszerűen cserélhető fúvókaszűkítőket, különböző átmérőkben.

Műszaki adatok

Alkalmazás: -35 °C-os hideg levegőt kibocsátó kompakt terápiás rendszer. Alkalmas bőrfelszín közeli szövetek és struktúrák hűtésére, vagy fizioterápiás/bőrgyógyászati kezelések kiegészítő terápiájához.

Kezelőcső: 180 cm
Fizioterápiás tömlő: Keményebb, vastagabb cső
Dermatológiai tömlő: Rugalmas, vékonyabb cső

Levegőkibocsátás hőmérséklete a csővégnél:
Átlaghőmérséklet: -25 °C
Terápia kezdeténél: -31 °C
Maximum: -35 °C
Minimum: -18 °C
Környező hőmérséklet: maximum 20 °C

Maximális terápiás idő: 99:59 perc
Előhűtés: kb. 5-10 perc
Légáram teljesítmény: 500-1000 liter/perc
Programok: 6 db
Vezérlés: Gombok + LCD kijelző

A készülék műszaki adatai:
Méretek: 645 x 390 x 680 mm
Súly: 77 kg
Kerekek: 75 mm átmérő, fékezhető
Üveglemez terhelhetősége: 35 kg

Szállítási terjedelem:
- Alapkészülék
- 1 db fizioterápiás vagy dermatológiai kezelőcső
- szögletes adapter a kezelőcsőhöz
- Különböző méretű szűkítők fizikoterápiás csőhöz: 5, 10, 15 mm
- Üveglemez, tárolóedénnyel
- Kerekek kerékvédőkkel
- Tartály a kondenzvíz gyűjtéséhez
- Hálózati kábel
- Magyar nyelvű, színes, részletes használati utasítás
- Magyar nyelvű, színes, szakszerű terápiás tanácsok

Bővebben a krioterápiáról

Még több a krioterápiáról

Kérje ajánlatukat!

Az űrlap kitöltésével kérhet ajánlatot, információt, vagy időpontot készülékbemutatóra!

Küldés