Kik vagyunk

A Medicoproject Kft. több, mint 20 éve a Zimmer MedizinSysteme német, prémiumkategóriás, fizioterápiás és esztétikai berendezéseket gyártó cég kizárólagos képviselete Magyarországon. Főbb partnereink állami- és magánkórházak, gyógyszállók, gyógyfürdők, sportközpontok, sportklubok, idős otthonok, különböző rendelőintézetek, esztétikai klinikák, stb. Annak érdekében, hogy a teljes fizioterápiás palettát lefedjük, cégünk kiegészítette az árukínálatát a BÖSL Medizintechnik szintén német gyártó lymphoedema terápiás készülékeivel, az EME slr és Mectronic olaszországi fizioterápiás eszközeivel, a valamint a Thera-Band gyógytornaeszközeivel.

Az értékesítési feladatokat központunkban jelenleg ketten végezzük, így a cég megmaradt megbízható családi vállalkozásként. Munkánkat területi képviselők, szakértők, viszonteladók, külsős szerviz és könyvelőiroda támogatja.

 

A Medicoproject küldetése

Ügyfeleinket maximálisan próbáljuk segíteni, rendkívül kedvező fizetési konstrukciókkal, részletfizetéssel, hatékony és gyors problémamegoldással, naprakész információkkal és folyamatos szakmai fejlődéssel.
Ajánlat vagy bármely egyéb kérés esetén a lehelő legrövidebb idő alatt kapcsolatba lépünk ügyfeleinkkel. Őszintén beszélünk termékeinkről, mindig a lehető legtöbbet és legjobbat próbáljuk nyújtani már meglévő és leendő ügyfélkörünknek. Hiszünk abban, hogy a német minőség, a szakértelem és a hagyomány megéri a ráfordítást a piacot elárasztó silányabb gépekkel szemben.
Hosszú távon tervezünk és ez a garancia Önnek arra, hogy a megvásárolt készülékbe beruházott összeg meg fog térülni, hiszen a gépek működésének feltételeit a jövőben is, még sok éven keresztül biztosítani fogjuk az Ön számára.

Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Csapatunk

Papp Mária
Ügyvezető igazgató

Az Ybl Miklós Építőipari Főiskola elvégzése után kórháztervezőként kezdtem dolgozni a Medicor Művekben. Rengeteget tanultam akkori kollégáimtól a kórházak működéséről, a berendezésekről, gépekről, gyártókról és a szerviz fontosságáról. Ebben az időszakban tettem le a német, angol és orosz nyelvvizsgáimat. Sok magyar és külföldi projektben dolgozhattam amiért a mai napig hálás vagyok.
A Medicor Művek megszűnése után egy német céghez, a Heinrich Paas-hoz kerültem értékesítőnek. Később a magyarországi irodát vezettem 5 éven keresztül, egészen a német tulajdonos haláláig, ekkor a cég megszüntette magyarországi tevékenységét.
Ebben az időben ismertem meg a Zimmer MedizinSystem fizikoterápiás eszközöket gyártó céget.
1994-ben megalakult a Medicoproject Kft és később megkaptuk a Zimmer MedizinSystem termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazási jogát. Azóta számtalan referenciahely bizonyítja a termékek megbízhatóságát.
2010 óta Barbara lányom is a Medicoproject Kft. munkatársa, így biztosítva látom jövőnket.
Továbbra is az a célom, hogy Ön hosszú távon számíthasson cégünkre, és a megvásárolt gépekhez még sok év múlva is biztosított legyen a fogyóanyag ellátás, legyen szerviz és alkatrész utánpótlás.

Szalay Barbara
Termék manager

Egész életemben körül vett az orvosi műszerkereskedelem, hiszen édesanyám kiskorom óta vezeti a vállalkozást, így akaratlanul is belecsöppentem az értékesítés és az egészségügy világába. Furcsa mód az üzleti kommunikációs diplomám és angol nyelvvizsgám megszerzése után, szakmai gyakorlatom során is egy hasonló körben tevékenykedő cégnél kezdtem dolgozni, majd 2010-től kezdve családi vállalkozásként dolgozunk, a különböző feladatokat teljes harmóniában megosztva.

Büszkeséggel és örömmel tölt el, hogy egy rendkívül nagy múltú, német prémiumtermékeket gyártó cég kizárólagos képviseletének tagja lehetek, és az általunk értékesített termékekkel, ügyfeleink jóvoltából különböző embereknek segíthetünk a gyógyulásban és mindenféle mozgásszervi problémák csökkentésében. A termékeink sérült emberek, mint például idős urak vagy hölgyek, különböző korú sportolók és balesetet szenvedett egyének mindennapját teszik élhetőbbé.

Feladatom a cégben az értékesítésen kívül a gépek bemutatása és üzembe helyezése, szakmai anyagok magyarra fordítása, kiadványaink és honlapunk szerkesztése, illetve a reklámmal kapcsolatos ügyek intézése.