Cégünkről

A Medicoproject Kft. több, mint 25 éve a Zimmer MedizinSysteme kizárólagos képviselete Magyarországon. E nagy múltú német cég prémium minőségű fizikoterápiás és esztétikai készülékeket / berendezéseket gyárt 50 év szakértelemmel. A Zimmer MedizinSysteme most már világszerte számos országban piacvezető fizikoterápiás eszköz szállítóként van jelen.

Magyarországon főbb partnereink

  • állami és magánkórházak, valamint rendelőintézetek
  • szállodák, wellness központok és gyógyfürdők
  • sportközpontok, klubok, csapatok
  • esztétikai és bőrgyógyászati klinikák
  • idős otthonok
  • állatgyógyászati klinikák.

Annak érdekében, hogy a teljes fizioterápiás palettát lefedjük, cégünk kiegészítette az árukínálatát olyan termékekkel, melyek a Zimmer MedizinSystemenél egyenlőre még nem elérhetők. Jó üzleti kapcsolatban állunk a BÖSL Medizintechnik és az EMEslr gyártókkal, valamint a Thera-Band gyógytornaeszközei is elérhetők kínálatunkban.

Az értékesítési feladatokat tatai központunkban jelenleg ketten végezzük, így a cég megmaradt megbízható családi vállalkozásként. Munkánkat területi képviselők, szakértők, viszonteladók, magyar szerviz és könyvelőiroda támogatja.

 

A Medicoproject küldetése

Ügyfeleinket maximálisan próbáljuk segíteni

  • rendkívül kedvező fizetési konstrukciókkal
  • hosszú távú részletfizetéssel
  • hatékony és gyors problémamegoldással
  • naprakész információkkal és folyamatos szakmai fejlődéssel.

Ajánlat vagy bármely egyéb kérés esetén a lehelő legrövidebb idő alatt kapcsolatba lépünk ügyfeleinkkel. Őszintén beszélünk termékeinkről, mindig a lehető legtöbbet és legjobbat próbáljuk nyújtani már meglévő és leendő ügyfélkörünknek.

Hiszünk abban, hogy a német minőség, a szakértelem és a hagyomány megéri a ráfordítást a piacot elárasztó silányabb gépekkel szemben.

Hosszú távon tervezünk és ez a garancia Önnek arra, hogy a megvásárolt készülékbe beruházott összeg meg fog térülni, hiszen a gépek működésének feltételeit a jövőben is, még sok éven keresztül biztosítani fogjuk az Ön számára.

Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Csapatunk

Papp Mária
Ügyvezető igazgató
+3620/943-8297

Kedves ismerőseim még a régebbi időkből Pecze Andrásné néven emlékezhetnek rám. Az Ybl Miklós Építőipari Főiskola elvégzése után kórháztervezőként kezdtem dolgozni a Medicor Művekben. Rengeteget tanultam akkori kollégáimtól a kórházak működéséről, a berendezésekről, gépekről, gyártókról és a szerviz fontosságáról. Ebben az időszakban tettem le a német, angol és orosz nyelvvizsgáimat. Sok magyar és külföldi projektben dolgozhattam amiért a mai napig hálás vagyok.
A Medicor Művek megszűnése után egy német céghez, a Heinrich Paas-hoz kerültem értékesítőnek. Később a magyarországi irodát vezettem 5 éven keresztül, egészen a német tulajdonos haláláig, ekkor a cég megszüntette magyarországi tevékenységét. Ebben az időben ismertem meg a Zimmer MedizinSystem fizikoterápiás eszközöket gyártó céget.
1994-ben megalapítottam a Medicoproject Kft.-t és később megkaptuk a Zimmer MedizinSystem termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazási jogát. Azóta számtalan referenciahely bizonyítja a termékek megbízhatóságát. Több, mint 10 éve Barbara lányom is a Medicoproject Kft. munkatársa, így biztosítva látom jövőnket.
Célom, hogy Ön hosszú távon számíthasson cégünkre, és a megvásárolt gépekhez még sok év múlva is biztosított legyen a fogyóanyag ellátás, a szerviz és az alkatrész utánpótlás.

Szalay Barbara
Termék manager
+3630/982-3161

Egész életemben körül vett az orvosi műszerkereskedelem, hiszen édesanyám kiskorom óta vezeti a vállalkozást, így akaratlanul is belecsöppentem az értékesítés és az egészségügy világába. Furcsa mód üzleti diplomám megszerzése után szakmai gyakorlatom során is egy hasonló körben tevékenykedő cégnél kezdtem dolgozni, majd 2010-től kezdve családi vállalkozásként dolgozunk, a különböző feladatokat teljes harmóniában megosztva. Nemrég vizsgáztam jeles eredménnyel, mint államilag elismert fizikoterápiás asszisztens. Foyamatos résztvevője vagyok különböző fizikoterápiás technikai továbbképzéseknek is.

Büszkeséggel és örömmel tölt el, hogy egy rendkívül nagy múltú, német prémiumtermékeket gyártó cég kizárólagos képviseletének tagja lehetek, és az általunk értékesített termékekkel, ügyfeleink jóvoltából különböző betegeknek, sérülteknek segíthetünk a gyógyulásban, és tesszük számos ember mindennapját élhetőbbé.

Feladatom a cégben az értékesítésen kívül a gépek bemutatása és üzembe helyezése, technikai segítségnyújtás, szakmai anyagok fordítása, kiadványaink és honlapunk szerkesztése.

Célom a folyamatos fejlődés, hogy Ön hosszú távon számíthasson segítségünkre, mind szakmai mind műszaki jellegű kérdésekben!