Készülékeink
Medicoproject_logo.png

A honlap megtekintése
Internet Explorerrel
ajánlott!


Utolso frissites: 2018. 06. 27.
.
.
 
 
Üdvözöljük honlapunkon!


Fizikoterápiás eszközeink:
soleolinenext_medico.jpgphysys_medico.jpgenpulsnext_medico.jpg
cryo6_medico.jpgkriokamra_medico.jpgmagnes_medico.jpg
opton5W_medico.jpgoptonpro_medico.jpgaxion2_medico.jpg
thermotk_medico.jpgthermopro_medico.jpgmicro5_medico.jpg
stimawell_medico.jpgfogyoanyagok_barmelytipus_medico.jpglymph_medico.jpg


Szeretettel várjuk budapesti irodánkban egy előre egyeztetett időpontban, akár hétvégén is, ha
- szeretné megtekinteni folyamatosan bővülő gépparkunkat
- szeretne bővebb információt kapni
- személyesen szeretne tárgyalni velünk
- egyéb segítségre lenne szüksége

Keressen minket bármely elérhetőségünkön, készséggel fogadjuk hívását vagy levelét, igény szerint az ország bármely területén meglátogatjuk Önt!
Elérhetőségeink IDE kattintva elérhetőek!
Ajánlatkérés IDE kattintva elérhető!

FIGYELMEZTETÉSEK, FONTOS INFORMÁCIÓK

• A honlapon lévő, téves fordításból eredő hibákért nem vállalunk felelősséget. Kérjük, amennyiben elírási vagy nyomdahibát, illetve megtévesztő, vagy valótlan információt talál a leírásokban, jelezze felénk bármely elérhetőségünkön. Köszönjük!

• A Medicoproject Kft. csak a Zimmer MedizinSysteme termékeinek kizárólagos forgalmazásával foglalkozik. Amennyiben kezelésre szeretne jelentkezni, keresse fel valamely referenciapontunkat. A "Partnereink" menüpontban megtalálja az elérhetőségeket.

• Az áraink tartalmazzák a készülékek szállítási és üzembe-helyezési költségeit. Az installáció során a gépet összeszereljük, segítünk az elhelyezést illetően, műszakilag részletes, minden paraméterbeállításra kiterjedő betanítást tartunk, és ügyfeleinket ellátjuk a megfelelő dokumentációval, mint használati utasítás és esetenként terápiás tanácsok.

• Mi, mint kizárólagos magyarországi forgalmazó nem vagyunk köteles vásárlóinktól szakmai képesítést igazoló dokumentumot bekérni az értékesítés során, így tőlünk BÁRKI megvásárolhatja a készüléket.

• Felhívjuk arra a figyelmét, hogy amennyiben nyilvános környezetben kívánja működtetni az eszközt, akkor az illetékes hatóságok esetleg ellenőrizhetik, hogy a kezelő személyzet rendelkezik-e szakmai bizonyítvánnyal. A terápia pontos helyének, időtartamának és intenzitásának meghatározásához orvosi tudás szükséges, tehát a diagnózist hozzáértő orvos állítja fel. A gépet hivatalosan bármilyen egészségügyi végzettséggel rendelkező szakember használhatja (tehát nem muszáj orvosnak végeznie), ez lehet akár ápoló, egészségügyi szakasszisztens, gyógytornász, masszőr, fizikoterápiás asszisztens, stb.

• A terápia gépeinkkel rendkívül egyszerű, tehát ha megvan a diagnózis, akkor akár a protokollok alapján kiválaszthatjuk a programot és az előre beállított paraméterekkel teljes biztonsággal kezelhető az adott probléma.

• A Medicoproject Kft. tulajdonosai az üzembehelyezéskor ezekre a pontokra külön felhívja vásárlói figyelmét, valamint az átadás átvételi szerződésbe is benne foglaltatnak a figyelmeztetések, így az átruházást és a betanítást követően mi nem vállalunk felelősséget az eszköz használatából eredő sérülésekre, és nem vagyunk kötelesek esetleges reklamációt elfogadni a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkkal kapcsolatban!
AZ ÖN PARTNERE A FIZIOTERÁPIÁBAN ÉS A GYÓGYTORNÁBAN!

Medicoproject Kft. © Minden jog fenntartva.