Medicoproject_logo.png

A honlap megtekintése
Internet Explorerrel
ajánlott!


Utolso frissites: 2018. 06. 27.
.
.
 
 
enPulsPro lökéshullám-terápia

ISMERTETŐ

Az enPulsPro egy sokféleképpen alkalmazható lökéshullám-terápiás eszköz. Az enPuls2 erejével megegyező, de felhasználását tekintve szélesebb lehetőségeket kínáló készülék. Az enPulsPro kiválóan alkalmas folyamatos működtetésre, valamint képes esztétikai kezeléseket is végezni, amennyiben csatlakoztatunk hozzá egy erre alkalmas kezelőfejet.
Egy ilyen készülék megsokszorozza a páciensek számát, akik elégedetten távoznak a kezelés után, mert a terápiás hatás egyes problémáknál már az első kezelés után jelentkezhet. A készülék kialakítása rendkívül felhasználóbarát, így a terapeuta számára is élmény a használat. Menürendszere logikus felépítésű, működtetését elsajátítani egyszerű, valamint számos segítséget nyújt beépített terápiás javaslataival. Színes, nagy méretű, grafikus kijelzővel rendelkezik, így a paraméterek beállítása, és a programok kiválasztása, valamint személyre szabása nagyon egyszerű.

Válassza az enPulsPro-t most ajándék tanfolyammal Részletek
vagy ajándék SonoOne ultrahang-terápiás készülékkel! Részletek
enpulspro_nagy.jpg
SZÁLLÍTÁSI TERJEDELEM

• Opcionálisan kiválasztható ergonomikus kezelőfejek:
- 1 vagy 2 darab ortopédiai kezelésekre alkalmas kezelőfej csatlakoztatása: A működtetéshez 1 darab minimum szükséges, amennyiben két kezelőfejet használunk, megspórolhatjuk az esetlegesen előforduló hűtési időszakot.
- 1 vagy 2 darab esztétikai kezelésekre alkalmas kezelőfej csatlakoztatása: A működtetéshez 1 darab minimum szükséges, amennyiben két kezelőfejet használunk, megspórolhatjuk az esetlegesen előforduló hűtési időszakot.
- 1 ortopédiai és 1 esztétikai kezelőfej csatlakoztatása: A működtetéshez 1 darab minimum szükséges, mi döntjük el melyiket használjuk. Nem kell kompromisszumot kötnie, hogy milyen jellegű kezelésekhez alkalmas készüléket vásároljon, hiszen az enPulsPro-ban mind a két terápiás formát megtalálja.
A kezelőfej saját súlya biztosítja az optimális erőleadást, mégis megkíméli a terapeuta kezét, valamint gondoskodik a magas energiaszint továbbításáról a páciens felé. Az ortopédiai kezelőfejhez 4 applikátor (2 db 15 mm-es, 1 db 25 mm-es és 1 db 6 mm-es), míg az esztétikai kezelőfejhez 3 applikátor (39 mm) tartozik. Az applikátorokra 150.000 lökés garanciát vállalunk. Az applikátorok egyszerűen cserélhetőek, nem szükséges segédeszköz a cseréhez.

• Készülékkocsi: Opcionálisan rendelhető a strapabíró, modern kocsi, melyben minden tartozék kényelmesen elfér. A készülékkocsi kialakításának köszönhetően biztonságos kezelőfejtárolást tesz lehetővé, és fékezhető kerekei segítségével kényelmesen mozgathatjuk.

• Lábkapcsoló: A terápia indítása és megállítása a lábkapcsoló segítségével történik. A lábkapcsoló elősegíti az egykezes felhasználást, kényelmes terápiát tesz lehetővé, higiénikus, valamint segít elkerülni a feleslegesen leadott lökésszámokat, például a kezelőfej felemelése során.

• Szilikonsapkák: 10 műanyag szilikonkupak segít a kezelőfejet és az applikátorokat tisztán tartani, illetve megóvni azokat az esetleges szennyeződésektől, például dinamikus kezelés során, amikor síkosító használata szükséges. A szolikonsapkák egyszerűen, segédeszköz nélkül, kényelmesen cserélhetőek, és bármilyen tisztítószerrel fertőtleníthetőek.


TERÁPIA AZ enPulsPro-VAL
Az enPulsPro

• hatásmechanizmusáról
• a lökéshullámok előállításáról
• az eljárás céljairól
• javallatokról/ellenjavallatokról
• terápiás tanácsainkról

IDE kattintva tájékozódhat.

Az enPuls2 készülékhez hasonlóan a Pro változat is ugyanazon elven, ugyanolyan technológiával működik, de az enPulsPro kibővített memóriával rendelkezik és vizuális analóg skála készítésére is alkalmas, mely pontos és nyomon követhető képet ad a páciens állapotának javulásáról. A felhasználó számára bővebb lehetőségeket kínálnak a pontosabb paraméterbeállítási lehetőségek, például a lépésenként változtatható energiaszint, az egyedülálló soft technológiával készült eljárás pedig a páciens kényelmét szolgálja.
enpulspro_kijelzo.jpg

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK
Alkalmazási terület Terápiás rendszer radiális lökéshullámok elektromágneses gerjesztéséhez/alkalmazásához az ortopédia/fizioterápia/esztétika területén.
Méretek • hossz: 200 mm
• szélesség: 350 mm
• magasság: 300 mm
Tömeg 3,8 kg
Áramellátás 100–240 VAC / 50/60 Hz, 220 VAC / 60 Hz
Biztosíték 3,15 A T
Megfelelőség II-es védelmi osztály / BF alkalmazási osztály
Frekvenciatartomány
3 burst üzemmód
1 – 22 Hz, 1 Hz-es lépésekben állítható
4, 8, 12 impulzus 16 Hz (0,5 s) értékkel
Lökés energiaszintje


Üzemeltetés módja
60 - 185 mJ (az applikátoron)
16 Hz-en max. 120 J


Időszakos használat max. 6000 löket / 15 perc szünet
Pontosság +/- 20%
Kezelőfej ortopédiai


Méretek


Tömeg


Élettartam
Ergonomikus kialakítású modell galvanizált alumínium házzal és
ventillátorhűtéssel


230 mm hosszú, 50 mm átmérőjű


850 gramm (kábellel)


2.000.000 lökés (legalább)
Szerszám nélkül cserélhető applikátorfejek (6 / 15 / 25 mm átmérővel)
Kezelőfej esztétikai


Méretek


Tömeg


Élettartam
Ergonomikus kialakítású modell galvanizált alumínium házzal és
ventillátorhűtéssel


230 mm hosszú, 50 mm átmérőjű


940 gramm (kábellel)


2.000.000 lökés (legalább)
Szerszám nélkül cserélhető applikátorfejek (39 mm átmérővel)
Lábkapcsoló A készülékhez tartozó lábkapcsolót úgy kell elhelyezni, hogy a kezelés
alatt egyszerűen elérhető legyen. A kapcsoló kezelőegysége
irányfüggetlen, ezért a lábkapcsoló pontos beállítása nem szükséges.
Szállítási terjedelem • központi egység
• kezelőfej, applikátorfejek, valamint az ezekhez tartozó vizsgálósablon
• szilikon védősapkák
• enPuls lotion- síkosító
• lábkapcsoló
• hálózati kábel
• érintőceruzák
• magyar nyelvű használati utasítás + terápiás tanácsok
• opció: második kezelőfej, készülékkocsi

FIGYELMEZTETÉS

• Az áraink tartalmazzák a készülékek szállítási és üzembe-helyezési költségeit. Az installáció során a gépet összeszereljük, segítünk az elhelyezést illetően, műszakilag részletes, minden paraméterbeállításra kiterjedő betanítást tartunk, és ügyfeleinket ellátjuk a megfelelő dokumentációval, mint használati utasítás és a lökéshullám-terápia esetében terápiás tanácsok.
• Mi, mint kizárólagos magyarországi forgalmazó nem vagyunk köteles vásárlóinktól szakmai képesítést igazoló dokumentumot bekérni az értékesítés során, így tőlünk BÁRKI megvásárolhatja a készüléket.
• Felhívjuk arra a figyelmét, hogy amennyiben nyilvános környezetben kívánja működtetni az eszközt, akkor az illetékes hatóságok esetleg ellenőrizhetik, hogy a kezelő személyzet rendelkezik-e szakmai bizonyítvánnyal. A terápia pontos helyének, időtartamának és intenzitásának meghatározásához orvosi tudás szükséges, tehát a diagnózist hozzáértő orvos állítja fel. A gépet hivatalosan bármilyen egészségügyi végzettséggel rendelkező szakember használhatja (tehát nem muszáj orvosnak végeznie), ez lehet akár ápoló, egészségügyi szakasszisztens, gyógytornász, masszőr, fizikoterápiás asszisztens, stb.
• A terápia az enPuls-al rendkívül egyszerű, tehát ha megvan a diagnózis, akkor akár a protokollok alapján kiválaszthatjuk a programot és az előre beállított paraméterekkel teljes biztonsággal kezelhető az adott probléma.
• A Medicoproject Kft. tulajdonosai az üzembehelyezéskor ezekre a pontokra külön felhívja vásárlói figyelmét, valamint az átadás átvételi szerződésbe is benne foglaltatnak a figyelmeztetések, így az átruházást és a betanítást követően mi nem vállalunk felelősséget az eszköz használatából eredő sérülésekre, és nem vagyunk kötelesek esetleges reklamációt elfogadni a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkkal kapcsolatban!Hivatalos prospektus letöltése ITT

Kérjen további információkat a termékről, illetve árajánlatot ITT a honlapunkon, vagy bármely elérhetőségünkön. Szívesen fogadjuk levelét, vagy hívását, valamint készséggel állunk rendelkezésére akár egy személyes találkozó során is.
AZ ÖN PARTNERE A FIZIOTERÁPIÁBAN ÉS A GYÓGYTORNÁBAN!

Medicoproject Kft. © Minden jog fenntartva.